Barça

Tata Martino ja és a Barcelona i es fa la foto oficial davant les oficines del Barça

El nou entrenador del Barcelona, l'argentí Gerardo "Tata" Martino, ha arribat a Barcelona i serà presentat aquest divendres a les 13 h. Martino ha arribat a l'aeroport del Prat, on l'esperava el director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta. Després, s'ha fet la tradicional fotografia davant l'escut del Barça de les instal.lacions del Camp Nou. L'argentí s'incorporarà a la disciplina de l'equip a Oslo, on, dissabte, el Barcelona jugarà davant del Valerenga el segon partit de la pretemporada.

Actualitzat
El nou entrenador del Barcelona, l'argentí Gerardo "Tata" Martino, ha arribat aquesta tarda a Barcelona i serà presentat aquest divendres a les 13 h. El vol procedent de l'Argentina ha aterrat a les 17.20 a l'aeroport del Prat, on l'esperava el director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta. Davant els nombrosos periodistes que cobrien l'acte, Martino s'ha fet la tradicional fotografia davant l'escut del Barça de les instal.lacions del Camp Nou. L'argentí s'incorporarà a la disciplina de l'equip a Oslo, on, dissabte, el Barcelona jugarà davant del Valerenga el segon partit de la pretemporada.

A la terminal 1 de l'aeroport del Prat l'esperaven Andoni Zubizarreta en representació del Barça, i un grup de seguidors argentins de Newell's , el seu anterior club, que l'esperaven amb una pancarta prou visible que deia "13 mil kilómetros no podran separarnos". Martino ha estat conduït a les oficines del club al Camp Nou i allí ha passat una sessió gràfica. Un grup encara més nombrós de 'leprosos', nom amb el qual es coneix als aficionats de l'equip de Rosario, s'han donat cita a les portes de les oficines del club. "Dale, campeón; Dale, campeón", cridaven els aficionats que feien volar banderes i samarretes de 'Ñuls' (abreviació de Newell's Old Boys).

Després s'ha instal·lat en un hotel a prop de l'Estadi per descansar del vol i preparar-se per l'atapeïda agenda d'activitats que l'espera a partir d'aquest divendres. El tècnic firmarà el contracte com a nou entrenador del Barcelona, cap a les 11.30, i a les 13.00 serà presentat oficialment com a nou entrenador del Barça per a les dues pròximes temporades.

La presentació es podrà veure en directe pel canal Esport3 des de 10 minuts abans de la una del migdia.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut