Imatge d'arxiu d'una sala de cinema.
Imatge d'arxiu d'una sala de cinema.
Tarragona

Tarragona tornarà a tenir cinemes al nucli urbà el 2011

Tarragona tornarà a tenir cinemes a la ciutat. L'Ajuntament i la direcció del centre comercial Parc Central han començat a definir el projecte que permetrà construir les sales amb la previsió que comencin a funcionar a partir de la primavera del 2011. Les noves sales es construiran a l'actual aparcament superior de Parc Central. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha remarcat la importància de l'acord perquè la ciutat "recuperarà els seus cinemes i millorarà l'oferta, passant de les sis sales actuals, tancades des de l'1 de novembre passat, a les deu que tindrà el nou projecte".

Actualitzat
La construcció de les noves sales està prevista dins de la política d'ampliació del centre comercial. La primera fase preveu la construcció d'una superfície de 2.500 metres quadrats a la planta superior del recinte, que ocuparà una part de l'actual aparcament. La segona etapa s'executarà una vegada els multicines entrin en funcionament i preveu la creació de nous espais per al desenvolupament d'activitats al voltant de les sales.

La direcció del centre comercial ja ha realitzat els estudis de viabilitat del projecte de construcció dels nous cines, tant tècnics com econòmics, i manté negociacions "molt avançades" amb algunes de les principals companyies operadores de sales de cinema de l'Estat. La quantificació econòmica definitiva del projecte i les seves característiques tècniques dependran de la companyia que, finalment, decideixi explotar el nou espai.

Anar al contingut