Stay Homas treu cançó sorpresa amb Rubén Blades, "Es por ti"
Stay Homas i Rubén Blades interpretant "Es pot ti" (Instagram @stay.homas)

Stay Homas sorprèn amb una cançó amb Rubén Blades: "Es por ti"

Kaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet tornen a la terrassa per presentar aquesta col·laboració amb el músic panameny autor de "Plástico" o "Buscando Guayaba"

Actualitzat

Els admiradors de la música dels Stay Homas estan d'enhorabona. El fenomen musical del confinament ha estrenat una nova cançó sorpresa i en col·laboració amb el cantautor panameny Rubén Blades.

S'anomena "Es por ti" i, en poques hores, el vídeo compartit al perfil d'Instagram del grup català ja acumula milers de reproduccions.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STAY HOMAS (@stay.homas)


Kaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet ja es van mostrar admiradors de la música de Blades fa un any, quan aquest es va interessar en les seves cançons.

I és que l'autor de cançons com "Plástico", "Pedro Navaja" o "Buscando Guayaba", el març del 2020, els va dedicar una piulada de Twitter on valorava el talent dels joves artistes i reflexionava: "Què hi ha? Què tenen? Talent, idees, sentit de l'humor i entusiasme".


Els Stay Homas, que el 28 de maig van presentar el seu primer disc "Agua", han tornat a repetir ara el format que els va fer populars durant els mesos de confinament; un vídeo vertical, la seva terrassa com a escenari i una col·laboració de luxe enregistrada amb el mòbil.

"Gràcies, Rubén Blades, un regal conèixer-te i una sort fer música junts", han dit ara en una story on anunciaven la publicació de la nova cançó. "Nosaltres seguim flipant", han valorat.
 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut