Shakira i Piqué, a la gespa del Camp Nou durant la celebració de la Copa del Rei guanyada el 2015
Shakira i Piqué, a la gespa del Camp Nou durant la celebració de la Copa del Rei guanyada el 2015
Futbol

El comunicat de Shakira sobre la separació amb Piqué que s'ha fet viral

Gran ressò a les xarxes socials després del final de la relació entre la cantant i el jugador del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Gerad Piqué ha estat de nou protagonista d'un gran rebombori a les xarxes i novament per un tema més personal que esportiu. La cantant colombiana Shakira ha anunciat aquest dissabte el "final de la relació" que mantenien des de fa 12 anys i fruit de la qual han nascut dos fills en comú, Milan (2013) i Sasha (2015).

La noticia s'ha fet ràpidament viral i els usuaris de les diferents xarxes socials han reaccionat a la ruptura d'una parella molt mediàtica. D'aquesta manera, mitjançant un comunicat signat per la cantant, s'ha confirmat les especulacions dels últims dies. 

"Lamentem confirmar que ens estem separant. Pel benestar dels nostres nens, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la privacitat. Gràcies per la seva comprensió"


Shakira desmenteix una crisi d'ansietat

Shakira ha fet un segon comunicat en que ha desmentit que fos atesa per un servei d'urgències amb ambulància arran d'una crisi d'ansietat. La cantant ha explicat que l'ambulància que es va veure al seu domicili fa uns dies era per al seu pare, que va patir una caiguda.

Anar al contingut