Sergio García en l'entrenament d'aquest divendres amb la férula de protecció
Futbol

Sergio García estarà a punt per jugar diumenge, però l'Espanyol perd Abraham durant dues setmanes

Aquest divendres ja s'ha entrenat a ple rendiment Sergio García. El davanter ho ha fet amb una fèrula de protecció després de la lesió que es va fer al canell en el partit contra el Còrdova. Qui no s'ha pogut entrenar ha estat Abraham, que estarà dues setmanes de baixa per una lesió al genoll dret.

Actualitzat

Aquest divendres ja s'ha entrenat a ple rendiment Sergio García. El davanter ho ha fet amb una fèrula de protecció després de la lesió que es va fer al canell en el partit contra el Còrdova. Qui no s'ha pogut entrenar ha estat Abraham, que estarà dues setmanes de baixa per una lesió al genoll dret. També Paco Montañés està recuperat.

Kiko Casilla també s'ha entrenat després de conèixer una que és de nou un altre dels escollits per Vicente del Bosque per jugar amb la selecció espanyola. El porter s'ha entrenat amb els seus companys de cara al partit de diumenge contra la Reial Societat. Com també ho ha fet Stuani, que també ha estat escollit en la convocatòria de l'Uruguai. Precisament ell i Caicedo han declarat a la fiscalia anticorrupció a Madrid arran d'un suposat partit arreglat, un Llevant-Saragossa de la temporada 2010-2011

Un Cañas ambiciós

El migcampista de l'Espanyol José Alberto Cañas ha afirmat en roda de premsa que al vestidor blanc-i-blau "ningú es conforma amb mantenir la categoria, seria una mica trist amb la plantilla que hi ha". "El primer objectiu és la salvació i a partir d'aquí es pot aspirar a coses maques", ha afegit el jugador, que ha insistit que tots els seus companys són "ambiciosos". "Tots volem progressar com professionals", ha assegurat.
Cañas s'ha mostrat satisfet pel rendiment del grup: "Hem demostrat caràcter i unió, és l'imprescindible. Si seguim amb aquesta idea millorarem més".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut