Madrid

S'eleven a quatre les víctimes de l'allau humana del Madrid Arena en morir la noia ferida greu

S'eleven a quatre les víctimes de l'allau humana que hi va haver al recinte i una cinquena persona continua hospitalitzada en estat crític. Dos dies després de la tragèdia, creixen les acusacions de falta de seguretat i es continua investigant si es va superar l'aforament de la sala.

RedaccióActualitzat
Una de les dues noies ferides en estat crític en l'esclafament a la festa de Halloween del Madrid Arena ha mort a primera hora d'aquest dissabte. La noia, de 17 anys, estava ingressada a la unitat de cures intensives de l'Hospital 12 de Octubre, on va ser traslladada després que els sanitaris del Samur la van poder recuperar-la d'una parada cardiorespiratòria.

Amb aquesta ja són quatre les víctimes de l'allau humana que hi va haver en un dels passadissos d'accés a la pista central del recinte, presumptament després que es va tirar una bengala. també s'està investigant si es va superar l'aforament de la sala.

Es dóna la circumstància que els pares de la noia estaven de viatge al Brasil quan va passar el succés i que no van poder arribar a Madrid fins divendres a la tarda. La noia ha mort, segons fonts del centre sanitari, quan faltaven 10 minuts per les nou del matí.

L'altra noia ferida a la festa, de 20 anys, està ingressada encara en estat crític a la UCI de la Fundació Jiménez Díaz. El seu pronòstic és estable dins de la gravetat.

Arran de l'accident s'ha reobert el debat al voltant de la seguretat en les grans festes multitudinàries. I, de moment, l'Ajuntament de Madrid ja ha decidit que no pensa autoritzar la utilització d'espais municipals perquè s'hi celebrin festes o concerts multitudinaris. D'altra banda, cada cop són més els testimonis que asseguren que dins la sala, la falta de seguretat i control feien preveure el pitjor.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut