Comissaria dels Mossos d'Esquadra a la Seu d'Urgell
Comissaria dels Mossos d'Esquadra a la Seu d'Urgell

Segon detingut per l'agressió sexual múltiple de la nit de Nadal a la Seu d'Urgell

És un jove de 21 anys d'Andorra que suposadament va fer tocaments a una noia de 19 anys

Actualitzat

Segon detingut pel cas d'una agressió sexual múltiple a una noia de 19 anys en un lavabo de dones d'una discoteca de la Seu d'Urgell, la nit de Nadal.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove, veí d'Andorra, de 21 anys, que suposadament li va fer tocaments. Està previst que el detingut passi a disposició judicial dimecres.

El Jutjat d'Instrucció 1 de la Seu d'Urgell va deixar en llibertat el 28 de desembre el jove detingut aquell dia després que la víctima va assegurar que ell no va participar en els tocaments, encara que era present en el moment dels fets.

La jutge va acordar totes les mesures cautelars que demanava la Fiscalia: prohibició d'acostar-se i comunicar-se amb la víctima per qualsevol via, prohibició de sortir del territori, retirada de passaport i presentació periòdica davant l'autoritat judicial cada primer de mes.

Segons la interlocutòria, la jove va reconèixer tres dels sis agressors que eren al lavabo de dones de la discoteca i va dir que el detingut el 28 de desembre hi era present, però no va participar en els tocaments.

Per la seva banda, el primer detingut va reconèixer que sí que era a la discoteca aquella nit, encara que va negar rotundament que hagués intervingut en els fets que va denunciar la noia.

ARXIVAT A:
Agressió sexual
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut