Se suïcida el presumpte autor del crim del Port Olímpic quan l'estaven a punt de detenir
Una ambulància arriba al barri de Sant Roc

Se suïcida el presumpte autor del crim del Port Olímpic quan l'estaven a punt de detenir

Els fets han tingut lloc cap a les deu de la nit al barri de Sant Roc de Badalona

RedaccióActualitzat

El presumpte autor del crim del Port Olímpic s'ha suïcidat aquesta nit en un pis del barri de Sant Roc de Badalona quan l'estaven a punt de detenir. Segons diversos testimonis, s'ha sentit un tret poc abans que els Mossos d'Esquadra accedissin a l'habitatge.

 

El jove estava en recerca i captura des que va ser identificat com l'autor material de l'apunyalament mortal a una noia de 26 anys a la sortida d'una discoteca del Port Olímpic de Barcelona el 3 de setembre passat, a la qual prèviament li havia intentat robar el mòbil.

El seu còmplice es va entregar al cap d'una setmana. Diverses càmeres de vigilància els havien filmat al lloc del crim i la policia els va identificar ràpidament. Tot i això, el principal sospitós continuava fugit des d'aleshores.

La policia el buscava pel barri de Sant Roc de Badalona, on sembla que residia, i en els darrers dies havien aconseguit situar-lo en un domicili del carrer Càceres.

 

La policia havia desplegat un operatiu important a la zona per detenir el presumpte homicida.

La comitiva judicial ha fet l'aixecament del cadàver del sospitós, mentre els agents investiguen encara les circumstàncies exactes de la seva mort.

ARXIVAT A:
Seguretat
Anar al contingut