Mor una noia en un intent de robatori en un local d'oci al Port Olímpic de Barcelona
Els fets han passat cap a les 3 de la matinada
Barcelona

Mor una dona arran d'un robatori en un local d'oci al Port Olímpic de Barcelona

També hi ha un vigilant de seguretat hospitalitzat, ferit per arma blanca

RedaccióActualitzat

Una dona de 26 anys ha mort aquest matí després d'haver estat apunyalada de matinada en un local d'oci al moll de Gregal, al Port Olímpic de Barcelona. També hi ha un home hospitalitzat, ferit per arma blanca.

Els fets han passat cap a les 3 de la matinada. Una trucada al telèfon d'Emergències 112 ha donat l'avís. Els dos ferits els han traslladat a un centre hospitalari, on la noia ha mort.

Els fets han passat, segons ha explicat Albert Batlle, tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, quan a la jove li han robat el telèfon mòbil. Els vigilants de seguretat del local l'han recuperat i l'hi han retornat, i ha estat llavors quan un dels presumptes autors del furt ha apunyalat un dels vigilants del local i la noia.

Els Mossos han obert una investigació, però, de moment, no hi ha cap detingut.


El crim d'aquesta nit no fa més que reforçar la sensació d'inseguretat creixent que des de fa temps denuncien empresaris i restauradors del Port Olímpic. Alfons Herrero, de l'Associació d'Empresaris del Port, assegura que el dispositiu policial de l'estiu s'ha tornat a reduir a l'inici del mes de setembre.

"Aquest estiu hem notat, sobretot el mes d'agost, la presència de cossos de seguretat, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana. Ho hem notat amb un presència activa. Però a partir de l'1 de setembre hem vist que això ja no és el mateix."

L'Ajuntament referma el seu compromís amb la seguretat i insisteix en la necessitat de repensar la zona. Ho deia Albert Batlle, tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona.

"Fets com aquest, malauradament, demostren l'oportunitat de crear aquest tipus de dispositius. I ens reafirmen, també, en la voluntat de fer una revisió profunda de l'activitat que es produeix en aquesta zona de la ciutat."

A finals de juliol, un home va morir en una baralla a la mateixa zona d'oci de Barcelona. Es tracta de la tretzena mort violenta a Barcelona aquest any.


 

 

ARXIVAT A:
SeguretatPolicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut