Barça

Sandro Rosell fa una defensa aferrissada de l'equip i diu que se sent perjudicat pels comitès i els arbitratges

El Barça ha fet aquest dimarts la presentació de l'acord de col·laboració entre la Fundació FC Barcelona i Intervida, que consisteix a compartir la gestió dels centres XICS internacionals. Intervida, ONG especialista en educació infantil, passa a gestionar els XICS del Senegal, Burkina Faso, Mali i l'Equador. Durant l'acte, l'actualitat no ha quedat de banda. El president del Barça, Sandro Rosell, no ha donat la Lliga per perduda: "Estic segur que l'equip no llançarà la tovallola", i ha assegurat que "la renovació de Guardiola seria sempre un cop d'efecte". El president del Barcelona ha estat crític amb els àrbitres i ha explicat que "la cosa no pinta gaire bé" en referència als arbitratges que està rebent l'equip blaugrana.

Actualitzat
"Ningú no pot dubtar d'aquest equip, cap equip que tingui memòria pot dubtar d'aquest equip", assegurava Rosell, que està convençut que aquest equip i aquest entrenador no mereixen que ningú dubti d'ells. I és per això que la renovació de Josep Guardiola "seria un efecte molt positiu", deia el president blaugrana, que fins i tot ha proposat llançar una pregunta al soci i aficionat blaugrana: "Què creieu que triaria un aficionat, guanyar la Lliga o la renovació de Guardiola?". Però l'estratègia no li ha sortit bé, perquè el periodista li ha plantejat a ell mateix la proposta. Rosell ha respost que desitja totes dues coses.

No és l'únic a què ha evitat referir-se Rosell, sinó que també ha esquivat parlar sobre l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, i la seva manera de procedir amb els àrbitres fora del camp: "Nosaltres hem de preocupar-nos del nostre equip, però mai de l'entrenador contrari o els altres jugadors, no és la nostra feina."

Al final de la roda de premsa ha quedat una petita referència al pròxim partit de l'equip català, les semifinals de Copa del Rei davant el València. "El Barça dóna importància a totes les competicions en què participa i a la Copa també. Intentarem guanyar demà, no anem a passejar-nos, és un títol més. A qualsevol copa en què participa el Barça se li dóna moltíssima importància", ha sentenciat.

Callejón: "Ara parlen dels arbitratges?"

Les declaracions de Rosell, com era d'esperar, no han caigut gens bé al Reial Madrid. Després de l'entrenament ha parlat Callejón. El davanter s'ha mostrat sorprès pel discurs del president del Barça. L'experico creu que "alguna cosa haurà canviat si ara a Barcelona parlen dels àrbitres, pensava que no ho feien mai".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut