Torredembarra

Saltar-se les normes per evitar cues: graven les infraccions en un punt negre viari

Les infraccions que es fan a la variant de la N-340 entre Móra i Torredembarra, sobretot els caps de setmana, ja han provocat accidents mortals

RedaccióActualitzat

La variant de la Nacional 340 entre la Móra i Torredembarra és un dels punts negres del trànsit. Hi ha nombrosos accidents i moltes infraccions de trànsit. Una de les causes d'aquests problemes és la rotonda de Torredembarra.

Se salten les línies contínues per fer un canvi de sentit. I, si un ho fa, el de darrere també. Altres tiren pel dret i passen entremig de les pilones de plàstic.

Ho fan per evitar les cues que tenen davant, les que es formen a la rotonda de Torredembarra. Surten de la variant per poder entrar a la rotonda de la Móra i, d'aquí, continuar el seu camí per l'antiga Nacional 340. Una maniobra perillosa que es veu, sobretot, els caps de setmana.

 

 

Eduard Barreiro, taxista:

"Com se soluciona això? Se soluciona amb autopista gratuïta. Diuen que a principis d'any ho serà de Tarragona en avall"

És precisament la "Plataforma AP-7 gratuïta, ja" la que ha penjat diversos vídeos amb infraccions a les xarxes. Aquest és un punt negre que en el passat ja ha provocat accidents mortals, però aquestes maniobres són de fa poc, des que la rotonda de Torredembarra està parcialment tallada.

 

 

Maria José Carabante, "Plataforma Reobrim la Rotonda":

"Molt malament, perquè clar, això és una imprudència. Això ja fa temps que dura. Que la gent ho fa. A més a més, han posat uns pivots petitets a la vora de la sortida de la rotonda aquesta perquè aquí també giraven"

Els infractors giren per evitar la volta de tres quilòmetres que estan obligats a fer els conductors que entren a la rotonda de Torredembarra. De moment, els pivots segueixen al seu lloc.

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut