Robatori amb fugida, persecució policial i trets en una empresa de mòbils a Sabadell

Els lladres, que estan en cerca i captura, s'haurien endut dos palets de telèfons mòbils valorats en 200.000 euros, segons l'empresa

Actualitzat

Un robatori aquesta matinada en una empresa de subministraments de telefonia mòbil a Sabadell, amb trets i persecució. Els lladres han fugit amb dues furgonetes i ara estan en recerca i captura. Segons el sindicat Fepol, els lladres haurien disparat trets contra la policia en la seva fugida. Hi ha tres agents ferits lleus, envestits per les furgonetes.

La Policia Municipal de Sabadell havia rebut l'avís de moviments sospitosos en una nau d'un polígon industrial de Sabadell, cap a les 10 de la nit. Quan encara no havien entrat a l'edifici, dues furgonetes n'han sortit a tota velocitat, rebentant el portal.

En la fugida han xocat amb els cotxes i motos policials i han ferit tres agents. La policia ha començat una persecució en direcció a Barcelona per la C-58, a la qual s'hi afegit els Mossos d'Esquadra. Segons el sindicat Fepol, els lladres han disparat contra la policia.

Però fonts municipals, han indicat que la policia local ha fet trets a l'aire per dissuadir els delinqüents. Això ha passat quan durant la persecució, els lladres han abandonat una de les furgonetes a Montcada, i han fugit corrent. Segons els Mossos, s'han recuperat els dos vehicles però no s'ha detingut ningú.

Els lladres s'han endut de botí dos palets de telèfons mòbils. Donen per fet que eren especialistes, ja que han sabut superar tots els sistemes de seguretat i accedir a búnquer instal·lat dins la nau, explica Toni López, de l'empresa Asterpimer.

"Sabien el que hi havia. Han seleccionat molt bé què s'enduien i què no. Han entrat per la porta, han inhibit el sistema de videovigilància, les alarmes. Sembla que ha sigut molt ràpid, però encara no ho sabem."

L'empresa Astepimer es la proveïdora de les botigues de la marca Xiaomi. Hi treballen una dotzena de persones i veuen amb preocupació el seu futur, després d'aquest robatori que, d'entrada, es valora en uns 200.000 euros.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut