Renfe, metro i Aerobús reforcen el servei cap a l'aeroport de Barcelona per la vaga de taxis

Hi haurà la mateixa freqüència que els dies laborables i el doble de punts de venda de bitllets a l'estació de l'aeroport

Actualitzat

Per intentar pal·liar els efectes de la vaga de taxistes, els serveis de transport que arriben a l'aeroport estan reforçant la freqüència i l'atenció al públic. Renfe ha augmentat un 25% el nombre de places a l'R2 nord, amb 9.000 places més del servei habitual.

Pel que fa al govern ha decidit reforçar el tram de la línia 9 del metro que connecta Barcelona i l'aeroport del Prat. Hi haurà la mateixa freqüència que els dies laborables i el doble de punts de venda de bitllets a l'estació de l'aeroport. 

També s'ha reforçat el servei de l'Aerobús, amb més vehicles i personal. A més, s'ha traslladat l'inici i final de trajecte d'aquest servei de plaça Catalunya a plaça Espanya per esquivar les protestes dels taxistes.

Per si fossin necessaris serveis especials, Renfe també ha mobilitzat trens de reserva a l'Estació de França i a l'Hospitalet. 

Tot plegat, després de dos dies de vaga dels taxistes, que divendres, en plena operació sortida, van provocar llargues cues per poder agafar un transport

Anar al contingut