Madrid

Rajoy manté De Cospedal com a secretària general i converteix Maíllo en el número tres

Tant el comitè executiu com la nova junta directiva del PP han estat aprovats amb un suport del 95,65%

RedaccióActualitzat

L'executiva del PP manté la continuïtat. El líder del partit, Mariano Rajoy, ho ha anunciat al Congrés del partit. Entre els càrrecs, destaca la continuïtat de María Dolores de Cospedal, que havia estat contestada per alguns membres del partit.

De Cospedal manté la secretaria general. Una decisió que ha estat acollida amb una ovació per la sala.

Rajoy, però, situa com a contrapès Fernando Martinez Maillo, que ocuparà el càrrec de coordinador general i secretari d'Organització. 

Rajoy ha deixat clar que vol continuïtat en el seu discurs:

"Són els que hi havia. Es canvia el que no funciona, el que funciona no"

El líder del PP manté la resta dels membres de la seva junta directiva. Javier Maroto com a vicesecretari de Política Social, Javier Arenas com a responsable de l'Àrea Autonòmica i Local, Pablo Casado com a vicesecretari de Comunicació i Andrea Levy com a vicesecretària d'Estudis i Programes

Tant el comitè executiu nacional com la nova junta directiva del PP han estat aprovats amb un suport del 95,65% dels vots.

Rajoy: "Vull ser president"

Rajoy durant el seu parlament ha fet referència a un PP gran i unit, encara que, ha matisat, hi hagi diferències entre els seus integrants.

El líder del PP ha verbalitzat oberta que volia tornar a ser president. I així ha estat. L'han reelegit amb el 95,65% dels vots.

Ha defensat la prudència i la serenitat en èpoques tan turbulentes. "Ens prenem Espanya amb seriositat" ha dit, perquè les coses s'han de pensar a mitjà i llarg termini.

"Responsables de Catalunya que volen liquidar Espanya"

Rajoy ha afegit que el que "no es pot fer en política és ignorar la realitat". Dintre d'aquest context ha fet l'única referència a Catalunya de tot el discurs:

"Els responsables de Catalunya que volen liquidar Espanya passant per sobre de la llei, no tindran èxit perquè no ho permetrem".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut