Victòria Miró

@RafaelNadal mossega a Twitter en la seva estrena

El tenista Rafael Nadal ha tornat d'unes minivacances amb les piles carregades. Ja es prepara per als tornejos americans que precediran l'Open dels Estats Units, però al marge de les pistes, ha esta notícia per la seva estrena a Twitter. El tenista manacorí ha estat un dels últims a arribar a aquesta xarxa social, però ho ha fet amb força. Esportistes, amics i tuiters li han donat una benvinguda multitudinària i ha arribat a guanyar 200 seguidors per minut fins a sumar-ne més de 170.000 en menys de 48 hores.

Actualitzat
"Bon dia!! Ja sóc tuiter!! Em fa molta il·lusió comptar amb el vostre suport des d'aquí!! Tindreu més notícies meves ;) Rafa" Aquest ha estat el primer tuit del tenista manacorí, que va aterrar a la xarxa social el 2 d'agost.

@Rafael Nadal va saludar la comunitat tuitaire en castellà i en anglès i en només sis hores va reclutar 70.000 seguidors, per passar a superar els 100.000 seguidors després de 24 hores d'existència a la xarxa social.

Esportistes com Pau Gasol o Feliciano López van fer-se ressò ràpidament i li van donar la benvinguda "virtual", animant els seus seguidors a estar pendents també dels missatges de l'actual número 2 de l'ATP, cosa que ha repercutit en el creixement exponencial de seguidors del seu compte.

Twitter, per la seva banda, s'ha afanyat a validar el seu compte, davant l'existència de diversos comptes que usen el seu nom. I és que Rafael Nadal, en el seu compte personal, només s'identifica com a "jugador de tennis", un missatge humil per al hexacampió de Roland Garros, que no han passat per alt molts dels seus fans.

El tenista manacorí només ha piulat una dotzena de vegades, però n'ha tingut prou per fer-se amb 170.000 seguidors. De moment, encara és lluny d'igualar els més de 270.000 seguidors que aplega el seu botxí durant l'últim any dins de les pistes, Novak Djokovic.
Anar al contingut