Rafael Hernando, portaveu popular al Congrés dels Diputats
Rafael Hernando, portaveu popular al Congrés dels Diputats
Madrid

Rafael Hernando diu que el PP assumeix amb ràbia i amb indiferència les declaracions de Luis Bárcenas

El portaveu popular diu que el seu partit assumeix amb "ràbia i indiferència" l'acusació feta per Luis Bárcenas que Mariano Rajoy coneixia l'existència d'una caixa B

RedaccióActualitzat

El portaveu popular al Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, ha dit que les declaracions de Luis Bárcenas en què afirma que Mariano Rajoy coneixia l'existència d'una caixa B al PP han causat "ràbia i a la vegada indiferència" al partit.

Hernando, en una entrevista en directe al Canal 3/24, ha afirmat que Bárcenas ha fet molt de mal al Partit Popular però que és un partit amb 800.000 persones honestes i honrades que cada dia es desviuen per ajudar els altres de forma altruista.

El portaveu popular afirma que els comptes que Bárcenas té a Suïssa són particulars i no tenen res a veure amb els comptes del partit i ha instat Bárcenas a explicar quin és l'orígen d'aquests diners. Per Hernando, Bárcenas és culpable d'enganyar i estafar molta gent i de jugar amb l'honestedat i l'honradesa dels militants populars només mogut per una estratègia procesal en la seva defensa.

Anar al contingut