Pla general del 3 de 10 amb folre i manilles de la Colla Vella Xiquets de Valls en la jornada castellera de la Firagost
Pla general del 3 de 10 amb folre i manilles de la Colla Vella Xiquets de Valls en la jornada castellera de la Firagost
Valls

Quatre castells de gamma extra en una actuació molt disputada pel Firagost de Valls

Els de la Colla Vella s'han emportat la diada amb tres castells de gamma extra mentre els Joves de Valls han lluït un 2 de 8 net

Actualitzat

Jornada castellera molt disputada a Valls en l'actuació de la fira agrícola Firagost que enfronta les dues colles de la ciutat, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Els de la Vella s'han emportat la diada amb tres castells de gamma extra. Destaca el 3 de 10 amb folre i manilles, que només han pogut carregar.

Els de la Joves han descarregat el millor castell de la jornada, un 2 de 8 net.

A banda d'aquests dos castells, la Jove  ha començat  l'actuació descarregant un 3 de 9 amb folre sense cap problema i l'ha acabat amb el 4 de 9 amb folre, que només han pogut carregar.

La Vella ha començat amb un 5 de 9 amb folre i ha culminat la jornada amb un 4 de 9 amb folre i pilar.

En la ronda de pilars, la Vella s'ha acomiadat de l'actuació castellera amb el pilar de 7 amb folre; mentre la Joves ha optat per fer-ho amb tres pilars de 5.

La jornada castellera de la Firagost evidencia que enguany és any de Concurs de Castells i que les colles tenen la mirada posada en el certamen del primer cap de setmana d'octubre que va esgotar les entrades en dues hores.

La rivalitat s'ha tornat a viure a la plaça del Blat, que ha bullit, i la Vella i la Joves han fet retronar els seus càntics, alguns de resposta a lemes cantats, i també alguns xiulets. Tot plegat, en una actuació castellera que s'ha iniciat poc després de les vuit del vespre i que ha acabat en una mica més de dues hores.

Anar al contingut