Puigdemont: "El que és important no és la llargada del camí sinó el final"

El president parla per TV3 per primer cop en un mes i després de la retirada de l'euroordre

RedaccióActualitzat

Després d'un mes sense concedir cap entrevista, el president Carles Puigdemont parla per TV3. Puigdemont agraeix el tracte dels ciutadans alemanys i assegura que els últims mesos al país han estat un aprenentatge.

Puigdemont, que està a punt de tornar a Waterloo, a Bèlgica, després de la decisió del jutge Llarena, assegura que en el temps que ha passat des de la seva detenció a finals de març fins a la seva llibertat plena, sempre ha tingut clar "el final del camí":

"El que és important no és la llargada del camí sinó el final del camí. I en totes les circumstàncies, fins i tot en aquestes que van començar sent molt difícils, sempre hem vist el final del camí. Això ajuda a superar bé etapes i a sortir-ne reforçat també"

El líder de Junts per Catalunya diu que surt reforçat d'Alemanya i que l'experiència li ha permès aprendre coses:

"Aquests mesos, malgrat la duresa de les circumstàncies, han estat un gran aprenentatge de saber que la gent hi ha estat en tot moment. Aquest és un del enriquiment de tots aquests mesos"

Puigdemont també ha volgut agrair el tracte de la ciutadania alemanya:

"El tracte que he rebut de la ciutadania alemanya ha estat, des del punt de vista humà, excepcional. Ho vull agrair perquè els països són la seva gent"

"Tots els alemanys amb qui m'he trobat i he compartit moments han estat unes persones extraordinàries des del punt de vist humà. I això, més enllà de les opinions polítiques, ha estat molt important en aquests mesos"

ARXIVAT A:
Carles PuigdemontGovern empresonatProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut