Barcelona

Puigcercós titlla Zapatero de frívol i impresentable per fer broma sobre Rodalies en una entrevista

La brometa sobre el col·lapse dels trens a Catalunya que va donar el tret de sortida a l'entrevista que el president del govern espanyol va concedir al periodista i "showman" Andreu Buenafuente ha indignat el conseller de Governació i secretari general d'ERC. En els passadissos del Parlament, Joan Puigcercós ha acusat de "frívol" José Luis Rodríguez Zapatero per fer broma sobre les Rodalies de Barcelona en l'entrevista de televisió, en què considera que va fer un paper "impresentable". Zapatero comentava a Buenafuente, que simulava haver arribat tard, que devia haver agafat un tren de Rodalies.

Actualitzat
Joan Puigcercós assegura que "no hi ha acudits que valguin" i ha recordat al govern espanyol que hi ha gent que fins i tot té dificultats econòmiques a causa dels retards de Rodalies i el tall de vies al Baix Llobregat, segons ell perquè "alguns han hagut de demanar crèdits per pagar cangurs".

Per aquest motiu, el dirigent republicà creu que l'actitud de Zapatero és "impresentable i frívola, així com el tracte a Barcelona" en les inversions en infraestructures. En declaracions als passadissos del Parlament, Puigcercós ha fet esment així a l'entrevista a Zapatero en el programa d'humor d'Andreu Buenafuente a La Sexta, en què el periodista va fer veure que feia tard a la cita, i el cap de l'executiu va fer broma dient que si era perquè hi havia anat en Rodalies.

Puigcercós denuncia la frivolitat tant de Zapatero com de Magdalena Álvarez en el tractament d'aquesta qüestió i ha remarcat que "espera que no torni a passar", i que "gairebé no caldria fer comentaris".
Anar al contingut