Les manifestacions per l'aturada de país tallen les principals carreteres catalanes

Una seixantena de talls en carreteres de tot el país han complicat la mobilitat des de primera hora del matí

RedaccióActualitzat

Una seixantena de talls en carreteres de tot el país han complicat la mobilitat des de primera hora del matí. L'AP-7 en diversos punts, la B-23, l'A-2 o l'Eix Transversal han estat les principals vies on s'ha interromput la circulació. Són accions de protesta contra la repressió policial de diumenge.

A hores d'ara, els talls més importants que es mantenen són a l'AP-7 amb 15 quilòmetres en els dos sentits de la marxa en diversos punts. També diversos quilòmetres a l'A-2 o la C-16.

A Twitter List by 324cat

Seguiu en aquest enllaç l'última hora de les incidències viàries.

A l'AP-7 hi ha hagut diferents punts tallats a Girona. A primera hora, els manifestants han estès una estelada gegant a la calçada, amb pancartes i crides a la llibertat.

 

A la Jonquera hi ha hagut llargues cues de camions. La circulació també ha estat interrompuda a la B-23 a l'altura de Molins de Rei, amb els tractors com a protagonistes, però ja s'ha reobert.

Una marxa lenta a l'A-2 ha estat acompanyada pel so dels clàxons dels centenars de vehicles de la comitiva i ha deixat cues al Bruc. També hi ha hagut incidències i talls de trànsit a l'N-340 i a la C-32, al Maresme.

La circulació també s'ha tallat a l'Eix Transversal, l'altura de Rajadell i de Gurb, en tots dos sentits de la marxa, tant per anar cap a Lleida com per anar a Girona. Tractors i maquinària agrícola bloquegen el pas dels vehicles. El tall ha començat a les set del matí i està previst que duri fins a la una del migdia. La protesta ha atrapat molts camioners que circulen habitualment per la C-25.

 

També hi ha hagut talls a vies de tren:
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut