L'entrada en vigor de la reforma de la llei antitabac ha afavorit la creació del Club Privat de Fumadors City Arms.
L'entrada en vigor de la reforma de la llei antitabac ha afavorit la creació del Club Privat de Fumadors City Arms.
Lleida

Primer club de fumadors a les comarques de Lleida arran de la llei antitabac

L'entrada en vigor de la reforma de la llei antitabac ha afavorit la creació del primer club de fumadors de la província de Lleida, el Club Privat de Fumadors City Arms, ubicat al segon passeig de Ronda de la capital del Segrià. L'entitat, situada al costat del pub que li dóna nom, neix amb una desena de socis que han de pagar una quota anual de 10 euros.

Actualitzat
La prohibició de fumar als bars ha portat els germans Paco i Jesús Echeverría a crear el primer club del fumador de la província de Lleida. En un primer moment, els germans volien crear un club de l'havà, al qual tots dos són molt aficionats, però davant la posada en marxa de la normativa antitabac s'ho van replantejar i han creat el Club Privat de Fumadors City Arms, annex al pub que li dóna nom.

L'ens, que està al passeig de Ronda, ha nascut amb una desena de socis i una quota anual de 10 euros, que serviran per finançar activitats com ara degustacions de tabac, xerrades sobre l'hàbit de fumar o, fins i tot, una sessió d'hipnosi per deixar aquest hàbit, segons avançava el diari "Segre".

La nova entitat, que ja té els estatuts i l'escriptura de constitució i està en procés de registre, no comercialitzarà cap producte. Per això, caldrà portar-se la beguda de casa. L'entrada a aquest club, a més, està restringida als socis i, com ja passa en altres clubs de fumadors que s'han creat aquests dies a Espanya, no poden disposar de servei de cambrers.

La Federació d'Hostaleria de Lleida preveu la creació de més clubs a la província, on alguns restaurants i hotels estan oferint peces d'abric als clients que volen sortir fora de les seves instal·lacions a fumar.

A més, entre l'última setmana de desembre i aquests primers dies de gener, l'Ajuntament de Lleida ha rebut deu sol·licituds de llicències de terrasses, segons fonts municipals.





Anar al contingut