Diaris amb la campanya institucional del govern espanyol
Diaris amb la campanya institucional del govern espanyol

Polèmica per la campanya del govern espanyol contra el coronavirus als diaris

El govern espanyol ha pagat una campanya de publicitat institucional als principals diaris amb el lema "Aquest virus el parem units"

RedaccióActualitzat

Dissabte a la nit, després de set hores de Consell de Ministres, Pedro Sánchez detalla les mesures de l'estat d'alarma. Diumenge al matí, els principals diaris d'abast estatal publiquen una campanya institucional a la seva portada: "Aquest virus el parem units".

El govern espanyol ha iniciat d'aquesta manera la campanya de publicitat per la lluita contra el coronavirus. L'anunci ha aparegut a tots els mitjans de Madrid com El País, El Mundo, l'ABC i La Razón. També en els catalans, La Vanguardia i El Periódico.

La campanya ha generat polèmica. Les crítiques des de Catalunya arriben sobretot de sectors sobiranistes i independentistes. I també de membres del govern, com el conseller d'Interior, Miquel Buch, que en una piulada denuncia que l'executiu de Pedro Sánchez "es gasti milions d'euros en missatges patriòtics" sense cap conseqüència real contra el coronavirus.

 

 

El conseller de Territori, Damià Calvet, també ha criticat el contingut del missatge:

 

La consellera d'Empresa, Àngels Chacón, que està confinada a Igualada, ha criticat el color utilitzat al missatge amb la primera part en groc, un color que s'associa a la reivindicació per la llibertat dels presos polítics:

 

El president Puigdemont i la diputada de Junts per Catalunya Laura Borràs s'han sumat a les crítiques a la portada comuna:

ARXIVAT A:
Estat d'alarmaCoronavirus
Anar al contingut