Plantada davant la Fiscalia de Catalunya: "No és un judici, és una farsa" (EFE)
Carles Riera, en el moment que el desallotjaven els Mossos (EFE)
Barcelona

Plantada davant la Fiscalia de Catalunya: "No és un judici, és una farsa"

Els Mossos desallotgen, un a un, els concentrats, convocats pels CDR, que no han oposat resistència

RedaccióActualitzat

Al migdia, la manifestació d'estudiants convocada coindint amb l'inici del judici s'ha convertit en una acció de protesta davant de la Fiscalia Superior de Catalunya.

Uns dos centenars de persones s'han assegut a terra, al mig del carrer Pau Claris. De seguida han aparegut una desena de furgonetes d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra, que s'han posicionat per defensar la seu de la Fiscalia.

 

 

Al cap d'una hora, cap a la una, els Mossos han començat a desallotjar, un per un, els manifestants que tallaven el trànsit de Pau Claris, que no han oposat resistència

 

 

Els Mossos també han identificat algunes de les persones desallotjades.

Entre les persones assegudes davant de la Fiscalia Superior de Catalunya hi havia el diputat Carles Riera, de la CUP.

 

 

Riera ha estat l'últim a ser desallotjat pels Mossos i s'ha quedat sol, per uns instants, al mig del carrer, envoltat de periodistes pendents del seu desallotjament, que s'ha produït al voltant de dos quarts de tres.

 

 

L'acció l'havien convocada, una mica abans del migdia, els CDR, per denunciar que el judici que ha començat al Suprem "és una farsa". 

A Twitter, a més, han reiterat la petició de dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch

 

 

Al carrer, mentre els Mossos els desallotjaven, els manifestants cridaven consignes denunciant el que consideren "repressió" per part de la policia catalana.

Quan el desallotjament havia quedat completat, els CDR han donat per acabada aquesta mobilització, i n'han anunciat d'altres.

 

ARXIVAT A:
Judici procésCDR
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut