Los Angeles

Paul Newman demana que el deixin morir a casa després d'agreujar-se el seu càncer de pulmó

L'actor Paul Newman ha decidit deixar l'hospital on rebia tractament pel seu càncer de pulmó per morir a casa seva. L'actor, director i productor nord-americà no ha respost al tractament de quimioteràpia a què el sotmetien i els metges li donen una esperança de vida de setmanes. Davant d'aquesta situació, Newman ha demanat a la seva família que el deixi morir a casa.

Actualitzat
El guanyador d'un Oscar per "El color del diner" va anunciar el maig de l'any passat que ja no es veia capaç de treballar com a actor perquè ja començava a perdre la memòria, la confiança i la capacitat d'invenció.

Els rumors de malaltia es van disparar quan al gener es van fer públiques unes fotografies on es veia l'actor demacrat i molt prim.

Al juny, els rumors sobre el seu greu estat van tornar a aflorar quan va abandonar la direcció de l'obra de teatre "Ratolins i homes" argumentant motius de salut. Va ser llavors quan el rotatiu "Los Angeles Times", va informar que l'intèrpret, fumador empedreït anys enrere, anava habitualment a un centre especialitzat en càncer.
Anar al contingut