Estats Units

Noves acusacions d'assetjament i abusos sexuals contra Kevin Spacey

El representant del protagonista de "House of cards" assegura que se sotmetrà a una avaluació i buscarà tractament mèdic

Juli RodésActualitzat

Es complica la situació de l'actor nord-americà Kevin Spacey, després que el cap de setmana passat l'actor Anthony Rapp l'acusés d'haver intentat tenir relacions no consentides amb ell, fa 30 anys, durant una festa, quan Rap tenia 14 anys i Spacey 24.

Arran d'aquesta acusació, Spacey, que actualment té 58 anys, va fer pública la seva homosexualitat i va demanar disculpes per aquells fets, que assegurava que no recordava, però aquests últims dies vuit treballadors o extreballadors de la sèrie "House of cards", que Spacey protagonitza, han fet públiques a la cadena CNN noves acusacions d'assetjament i abusos sexuals contra l'actor.

Els vuit denunciants també han acusat Spacey de tenir un comportament "depredador" que va causar un ambient "tòxic" en el set de rodatge.

 

Des de Londres, un antic treballador del teatre Old Vic, del qual Spacey va ser el director artístic entre el 2004 i el 2015, també ha assegurat al diari "The Guardian" que va veure "fer tocaments a homes repetidament en tot tipus de situacions diverses (...) en el seu apartament i fins i tot a l'Old Vic i en el seu pub preferit".

També el realitzador Tony Montana ha explicat al web Radar Online que l'any 2003 Spacey va "agafar-li tot el paquet" i el va seguir fins als serveis del local.

I l'actor mexicà Roberto Cavazos ha assegurat a Facebook que ha tingut "diverses trobades desagradables amb Spacey que s'acosten a l'assetjament" i que "som molts els que tenim 'una anècdota' sobre Kevin Spacey".

 

La resposta de Spacey, aquesta vegada, ha arribat a través d'un comunicat del seu representant, que ha explicat que l'actor buscarà tractament mèdic, sense fer cap altre aclariment.

"Kevin Spacey s'està prenent el temps necessari per sotmetre's a una avaluació i buscar tractament"

Es dona la circumstància que, abans que sortissin a la llum aquestes noves acusacions contra Spacey, Netflix, productora de "House of cards", ja havia anunciat que la sèrie s'acabarà aquest estiu, després de la sisena temporada.

Netflix ha reconegut que va tenir constància d'un cas, l'any 2012, que diu que va resoldre, i s'ha mostrat "profundament preocupada per aquestes noves acusacions".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut