"No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas", al Cicle Gaudí

Circuit estable de cinema en català

Actualitzat

El dijous 16 de febrer es podrà veure a diferents cinemes de Catalunya l'última comèdia de Maria Ripoll, "No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas". Com cada tercer dijous de mes, el Cicle Gaudí de cinema ofereix una pel·lícula de producció catalana d'estrena recent a preu molt ajustat a 12 localitats de la comarca de Barcelona.

Cinemes i horaris: http://ciclegaudi.cat/cartellera/no-culpes-al-karma-de-lo-que-te-pasa-por-gilipollas/

El film és una adaptació del best-seller homònim de Laura Norton publicat l'any 2014, i està protagonitzat per Verónica Echegui i Álex García. La trama d'aquesta història romàntica ens introdueix en un entorn ple de situacions caòtiques on sembla que res pot anar pitjor... i, en canvi, les coses es compliquen fins a extrems insospitables. L'adaptació ha anat a càrrec de Carlos Montero i Breixo Corral, guionista d'"Anacleto: Agent secret" i "Tres bodas de más".

El personatge principal de la trama és la Sara, una jove que obre una botiga artesanal que fa lligadures i complements amb plomes exòtiques. La seva vida es capgira estrepitosament just la setmana abans que vingui la seva parella a visitar-la. El rodatge es va fer en set setmanes, a Madrid i Hong Kong. Completen el repartiment David Verdaguer, la model Alba Galocha, Cecilia Freire, Elvira Mínguez i Jordi Sànchez. És una producció de Zeta Cinema, On Cinema 2017 i Sony Pictures International Productions, amb la participació de Televisió de Catalunya, TVE,  Movistar+ i Vodafone, la col·laboració de l'ICAA, el Departament de Cultura de l'Institut de la Generalitat i Elipsis Capital i el finançament de l'ICO, Triodos i Crea SGR.

Sinopsi
A la Sara (Verónica Echegui) li agrada planificar i vol que tot surti perfecte per a la visita del seu xicot (David Verdaguer), que fa un any que és fora. Però una setmana abans de la seva arribada, la vida de la Sara i el seu pis es converteixen en un caos. Els seus pares, a punt de divorciar-se i una germana menor (Alba Galocha), a punt de casar-se amb l'Aaron (Álex García), un famós cantant que resulta que és l'amor d'institut de la Sara. Què ha fet malament perquè el karma li torni tot això?
 

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Maria Ripoll
Guió – adaptació: Carlos Montero i Breixo Corral
   * Basat en l'èxit literari homònim de Laura Norton
Producció executiva: Francisco Ramos
Intèrprets: Verónica Echegui, Álex García, David Verdaguer, Alba Galocha, Cecilia Freire, Elvira Mínguez i Jordi Sànchez, entre d'altres
Direcció de fotografia: Pau Castejón Úbeda
Música: Simon Smith

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut