Benvinguts a la família
Benvinguts a la família

Netflix emetrà per tot el món "Benvinguts a la família", la ficció d'èxit de TV3

RedaccióActualitzat

En versió original catalana subtitulada en diferents idiomes, i també doblada al castellà. Així és com "Benvinguts a la família", un dels èxits de la temporada a TV3, serà emesa per tot el món de la mà de Netflix aquest divendres 27 de juliol.

És la primera vegada que Netflix compra una ficció de la televisió pública catalana per oferir-la a tot el món. La plataforma digital ha adquirit els drets per estrenar la sèrie mundialment en exclusiva, una vegada emesa per TV3.

"Benvinguts a la família" ha estat la millor estrena d'una sèrie de TV3 dels últims deu anys amb 777.000 espectadors i una quota del 25,8%. Pel que fa a l'anàlisi qualitativa, la sèrie està valorada amb un 7,8 pel panel de GfK.

La sèrie està produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax), creada per Pau Freixas i Ivan Mercadé i protagonitzada per l'actriu Melani Olivares. A més de poder-se veure a Netflix, TV3 seguirà oferint els episodis de la sèrie en català a la seva web a tot Espanya. Ja es prepara una segona temporada de "Benvinguts a la família" per a principis de l'any que ve.

Aquesta aposta representa un pas més en la internacionalització dels continguts de la cadena, després de l'èxit de "Polseres vermelles" i "Merlí" entre els subscriptors de Netflix a Espanya i l'Amèrica Llatina.

ARXIVAT A:
TelevisióTv3
Anar al contingut