"Benvinguts a la família"

La protagonista de "Benvinguts a la família" és l'Àngela, interpretada per Melani Olivares, una dona lluitadora, separada i mare de tres fills, que ha de tirar endavant la família tota sola. Les dificultats econòmiques la posen en una situació límit i es veu obligada a enfrontar-se amb la seva por més gran: el seu pare, amb qui fa més de vint anys que no es parla. Aquest és el punt de partida d'una comèdia per a tots els públics que es caracteritza pel seu marcat humor negre.

 

La típica família atípica

L'Àngela és una dona lluitadora. Una mare de tres fills sempre ho és. Però, des que el seu marit la va abandonar, tirar endavant la família tota sola és esgotador: els adolescents rebels s'ajunten amb el cunyat que continua vivint al sofà i les dificultats econòmiques s'amunteguen a la porta... Però la crisi total arriba quan el banc li embarga la casa i la deixa al carrer.

Però l'Àngela no permetrà que la família s'ensorri. Quan veu els seus fills i el seu cunyat tirats al carrer i envoltats de les seves coses, sense saber on anar, sap que ha arribat el moment d'enfrontar-se amb la seva por més gran: el seu pare.

L'Àngela ha de trencar la promesa que es va fer fa vint anys i menjar-se l'orgull pels seus fills.

 

La nova sèrie de TV3 està produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax), amb la producció executiva de Pau Freixas, Iván Mercadé, Carlos Fernández i Laura Fernández. Dirigida per Ivan Mercadé, consta de 13 capítols de 50 minuts de durada, i s'estrena el 22 de gener del 2018.

Anar al contingut