Neil Young actua en un concert l'any 2015 a Washington
Neil Young actua en un concert l'any 2015 a Washington

Neil Young denuncia Trump per utilitzar les seves cançons sense permís

La querella, que demana multes de 150.000 dòlars per cada infracció, exigeix que no es tornin a utilitzar als mítings "'Rockin' in the free world" i "Devil's sidewalk"

RedaccióActualitzat

La llegenda del rock Neil Young ha denunciat Donald Trump per utilitzar les seves cançons als seus mítings polítics, sense el permís de l'artista.

La querella, publicada a la pàgina web de Young, que demana multes de 150.000 dòlars per cada infracció, al·lega que la campanya de Trump no tenia la llicència adequada per reproduir les seves cançons "Rockin' in the free world" i "Devil's sidewalk" en un míting el 20 de juny a Tulsa, a Oklahoma.

No és la primera vegada que el president utilitza la música de l'artista. Donald Trump va fer servir una de les seves cançons l'any 2015, després d'anunciar la seva candidatura a la presidència.

Altres artistes també ho prohibeixen

El veterà artista de 74 anys no és l'únic que ha censurat la seva música en els actes electorals del candidat republicà. The Rolling Stones ja van mostrar el seu rebuig fa un mes, i també ho han fet anteriorment la cantant anglesa Adele, el grup nord-americà R.E.M., Rihanna i Aerosmith, entre altres.

ARXIVAT A:
Estats UnitsTrump Música
Anar al contingut