Tenis

Nadal no dóna cap opció a Ferrer i fa història en guanyar el vuitè Roland Garros

El manacorí s'ha convertit en el primer tenista de la història capaç de guanyar 8 vegades un mateix torneig de Grand Slam. Va ser a París, al Roland Garros, en superar David Ferrer amb tres sets. Nadal va passar com un huracà per sobre un Ferrer impotent per aturar l'allau de joc del seu rival, que es va imposar per un contundent 6-3, 6-2 i 6-3 en poc més 2 hores de partit.

Actualitzat
Rafa Nadal ha allargat la seva llegenda a la terra batuda de París. El manacorí no va donar cap opció a David Ferrer en una final sense història i ha guanyat el vuitè Roland Garros del seu palmarès. Nadal va passar com un huracà per sobre un Ferrer impotent per aturar l'allau de joc del seu rival, que es va imposar per un contundent 6-3, 6-2 i 6-3 en poc més 2 hores de partit.

En la seva primera final de Grand Slam, Ferrer ho va intentar de totes les maneres possibles però no va trobar la fórmula per contrarestar el millor joc del balear. En el primer set Ferrer va començar dominant per 3-2 i servei, però Nadal va encadenar set jocs consecutius que li van permetre encarrilar el partit. Després d'un segon parcial sense història, Ferrer va intentar reaccionar en el tercer però un cop més va desaprofitar les opcions en els punts decisius i va haver de rendir-se a la superioritat del rei de la terra batuda.

Amb aquest triomf incontestable, Nadal es converteix en el primer tenista de la història que guanya un mateix títol de Grand Slam en vuit ocasions i suma 59 victòries a Roland Garros, superant el rècord de l'argentí Guillermo Vilas. L'home més ràpid del món, el jamaicà Usain Bolt, va fer l'entrega del trofeu de campió al manacorí, que va aixecar per vuitena vegada la Copa dels Mosqueters al cel de París. Després d'estar més de vuit mesos allunyat de les pistes per una lesió al genoll, Nadal ha tornat amb força i ja acumula 12 títols de Grand Slam en el seu palmarès.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut