Barça

Munir s'acomiada del Barça i de l'afició i passa la revisió mèdica amb el Sevilla

El jugador d'origen marroquí ha estat traspassat al Sevilla, que pagarà al club blaugrana 1.050.000 d'euros per a formalitzar el fitxatge

Actualitzat

Munir ha aprofitat les xarxes socials per acomiadar-se del FC Barcelona i de la seva afició. El jugador d'origen marroquí ha estat traspassat al Sevilla, que pagarà al club blaugrana 1.050.000 d'euros per formalitzar el fitxatge.

Aquest és el missatge del jugador:

"Vaig arribar al club quan tenia 16 anys amb la il·lusió d'un nen i amb els somnis que tenim tots els que entrem a la Masia. Vaig viure la realitat de créixer i compartir vestidor i equip amb els més grans, i tot i que vaig haver de sortir en dues ocasions, vaig tornar i ho vaig tornar a intentar. Ara torno a marxar. En aquesta ocasió em comprometo amb un altre club, que també cuida el futbol. Sempre us portaré al cor."

 

 

Munir passa la revisió mèdica amb el Sevilla

El davanter de 23 anys ha passat la revisió mèdica amb el seu nou equip abans posar-se a les ordres de Pablo Machín. El Sevilla ha publicat un vídeo i una fotografia de Munir a la xarxa amb la seva nova samarreta a la xarxa.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut