Munir (EFE)
Barça

El FC Barcelona i el Sevilla FC han arribat a un acord pel traspàs de Munir

El club andalús pagarà al FC Barcelona 1.050.000€ pel fitxatge del davanter

Actualitzat

Munir va debutar amb el FC Barcelona amb només 18 anys en el primer onze oficial de l'etapa de Luis Enrique a la banqueta. Va ser en un Barça-Elx de Lliga de la temporada 2014/15 i va anotar una diana en el seu primer partit.

El davanter d'origen marroquí ha disputat un total de 56 partits amb el primer equip del FC Barcelona, amb un palmarès de dues Lligues, dues Copes, una Champions, un Mundial de Clubs, una Supercopa d'Europa i dues Supercopes d'Espanya. A més, Munir ha anotat 12 gols durant la seva etapa com a blaugrana.

Al final de la pretemporada, Valverde va haver de triar: Munir o Alcácer. Es va decantar pel madrileny, però amb el valencià afartant-se a marcar gols a Dortmund, ara Munir agafa el camí de sortida del Barça.

Des del club el van intentar convèncer de les bondats de ser el recanvi de Suárez, en lloc de jugar més minuts, però en un club amb aspiracions més modestes. El jugador, després de només quatre titularitats i dos gols, ha preferit canviar d'aires en una operació que beneficiï totes les parts: els clubs, el jugador i el seu entorn.

Que Munir marxi deixa el Barça en una situació delicada, i la utilització de Dembélé com a "fals 9" ahir al Ciutat de València ho va demostrar. Valverde haurà d'acabar la temporada, amb les tres competicions en marxa, amb només un davanter centre pur, Luis Suárez. Es dóna el cas que, entre els jugadors del B que ha convocat Valverde aquesta temporada, no hi ha els dos puntes del filial, Rafa Mujica i Abel Ruiz.

L'àrea esportiva ha estat sempre atenta a les opcions de dur un "9", però cap ha convençut prou fins ara. De començar la temporada amb tres davanters centre, l'equip més golejador de la lliga es queda amb només un.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut