imatge promocional de la cinta que ha ajornat la seva estrena quatre cops

"Mulan", "Star Wars" i "Avatar", grans projectes de Disney aturats per la Covid

Algunes d'aquestes estrenes eren l'aposta que havia de revifar les sales d'exhibició aquest estiu

Actualitzat

El coronavirus està castigant també el món de la cultura. La situació de la pandèmia ha trastornat els plans de tota la indústria.

Disney posposa les seves grans apostes, que no ha volgut estrenar a internet i que havien de ser el gran reclam en la reobertura dels cinemes.


De "Mulan" a "Star Wars"

"Mulan", el remake d'acció real del film animat del 1998, es torna a ajornar, per quarta vegada, ara sense data. L'estrena d'aquest nou projecte de la factoria Disney estava previst a inicis del mes de març, es va ajornar fins al juliol i, després, fins al 21 d'agost, quan també s'ha vist ajornat, sobretot per la difícil situació que viuen els Estats Units. El procés de reobertura de cinemes als EUA està sent molt lent i ha estat interromput en aquelles zones on han augmentat encara més els casos de Covid.

En un comunicat, la companyia ha explicat que "està estudiant com fer arribar al públic de tot el món aquesta pel·lícula, de manera efectiva."

Llançaments indefinits; males notícies per a les sales d'exhibició

Hollywood i la indústria cinematogràfica estava molt pendent de l'estrena de grans apostes que havien d'ajudar al sector a recuperar-se una mica, en la seva activitat aquest estiu.

Mulan no és l'única que ha caigut de la cartellera. "Tenet", la pel·lícula dirigida per Christopher Nolan, aquesta de la productora Warner, també ha anunciat el seu ajornament. Totes dues propostes semblava que havien de convertir-se en grans èxits d'aquesta temporada d'estiu. Mentrestant, els estudis busquen la manera de fer un llançament diferent i treure rendibilitat a dos projectes que van costar més de 200 milions de dòlars.

"Tenet", de Warner, també ha caigut de la cartellera

Rodatges també aturats

També els rodatges estan tocats. Els fans d'"Avatar" hauran d'esperar una mica per poder veure la continuació que el director James Cameron, preparava d'aquesta història. Sembla que finalment no arribarà fins a finals del 2022, mentre que la tercera entrega que també estava planejada es posposa fins al 2024.

Imatge promocional d'"Avatar 2"

Els fans d'una de les sagues més famoses de la història també reben notícies d'ajornament. És el cas del retorn de "Star Wars" a la gran pantalla després del final de la saga original. No serà fins a l'època de Nadal del 2023 quan s'estreni la nova trilogia.

 

ARXIVAT A:
CinemaCoronavirus
Anar al contingut