Mor un turista britànic de 19 anys a Lloret en caure des d'un balcó per accident
Els fets han passat als apartaments Trimar de Lloret de Mar (Google Street View)

Mor un turista britànic de 19 anys a Lloret en caure des d'un balcó

La investigació que han obert els Mossos descarta que sigui cap cas de balcòning

RedaccióActualitzat

Un noi britànic de 19 anys ha mort a primera hora del matí després de caure des d'un cinquè pis d'un bloc d'apartaments de Lloret de Mar, a la comarca de la Selva. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació, però descarten que sigui un cas de balcòning i la principal hipòtesi és una mort accidental.

Els fets han passat poc després de les 6 del matí. El jove, que passava uns dies de vacances al municipi, era amb uns amics al balcó d'un dels apartaments quan ha perdut l'equilibri enfilat damunt d'una cadira i ha caigut al buit a la zona de la piscina.

En caure s'hauria donat cops contra diversos punts de la façana de l'edifici, situat al carrer Joan Baptista Lambert. De seguida hi han arribat els equips d'emergències, que han intentat reanimar el noi, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Els Mossos investiguen ara els detalls dels fets, però, a l'espera de l'autòpsia, segons les primeres declaracions dels testimonis, i els cops que tenia el cos, tot apunta que el noi ha perdut l'equilibri de manera accidental en enfilar-se dalt de la cadira. Es descarta, doncs, que hagi caigut mentre intentava passar d'una habitació a l'altra saltant pels balcons.

Anar al contingut