Una foto de Remi Enigma des d'una torre a Portugal

Mor un influencer francès conegut per fer reptes extrems en caure d'un pis 68 a Hong Kong

Era conegut per penjar fotos i vídeos a les xarxes socials des de llocs de vertigen sense cap tipus de seguretat

RedaccióActualitzat

Era conegut per fer-se fotos des de llocs de vertigen sense cap tipus de seguretat i publicar-ho a les xarxes socials. Remi Lucidi, de 30 anys, ha mort en caure des del pis 68 d'un edifici de Hong Kong aquest dissabte.

Segons la investigació, Lucidi, conegut com a Remi Enigma a Instagram i de nacionalitat francesa, va accedir a la Tregunter Tower de Hong Kong al·legant que hi anava per visitar un amic a la planta 40.

Però no tenia cap amic a l'edifici i va pujar fins a l'últim pis, a 220 metres d'altitud. Allà, s'hauria quedat atrapat en sortir a l'exterior i en un intent desesperat de demanar ajuda va començar a picar la finestra d'un àtic, segons ha explicat el mitjà xinès South China Morning Post.

Una treballadora de la llar, que es trobava justament en aquest àtic a quarts de vuit del vespre, va avisar els equips d'emergència, que quan van arribar Lucidi ja havia caigut.

Una foto de Remi Enigma des d'un edifici a Dubai (Instagram Remi Enigma)

Encara que s'està investigant el motiu de la caiguda, tot apunta que Lucidi hi hauria pujat per agafar imatges com les que acostumava a pujar a les xarxes socials. De fet, la policia va trobar també la seva càmera.

El creador de continguts s'havia allotjat en un alberg de Tsim Sha Tsui, un districte turístic de la ciutat de Kowloon. El propietari de l'alberg, Gurjit Kaur, va declarar a South China Moring Post que Lucidi semblava "sa, estava en forma i tenia cara de felicitat".

Poc abans de morir, Lucidi va publicar una foto amb l'horitzó de Hong Kong al seu perfil d'Instagram que s'ha omplert de missatges de condol:


Ara, el seu perfil a les xarxes és un record de totes les fotos que s'ha fet des de nombrosos edificis i d'altres instal·lacions a llocs com Bulgària, Portugal, França, Ucraïna i Dubai.
ARXIVAT A:
Xarxes socials FrançaHong Kong
Anar al contingut