Carlos Romeu és el pare de personatges com Miguelito i Betty
Carlos Romeu és el pare de personatges com Miguelito i Betty

Mor l'humorista gràfic Romeu, un dels fundadors d'El Jueves

L'humorista gràfic Carlos Romeu Müller, conegut com a Romeu, ha mort aquest dissabte als 73 anys, segons ha informat la revista El Jueves

RedaccióActualitzat

L'humorista gràfic Carlos Romeu Müller, conegut com a Romeu, ha mort. La revista El Jueves, de la qual va ser cofundador, ha donat la notícia: "Hem perdut un pare".

 

Ninotaire, serigrafista, guionista i escultor. El talent polifacètic de Carlos Romeu Müller deixa milers de col·laboracions com a humorista gràfic a la premsa, entre les quals destaca el personatge de Miguelito, que va aparèixer a les pàgines d'El País durant més de trenta anys.

 

Romeu, nascut a Barcelona el 1948, també va escriure guions per a programes de TV3. De mare francesa i pare espanyol, ja de jove va demostrar esperit contestatari, tal com demostra que l'expulsessin de l'escola religiosa on estudiava.

La voluntat de ser independent li va fer assumir treballs de tota índole, des de pessebrista fins a falsificador de romànic per a turistes. Aquesta última ocupació va fer que perfeccionés el traç i va anar assenyalant el camí del dibuix.

ARXIVAT A:
CòmicObituari
Anar al contingut