Antonio Mas, en una imatge del març

Mor l'home que es negava a deixar l'Hospital de la Seu, on va ingressar fa 8 anys

El centre reclama a la família del difunt uns 30.000 euros pel cost de l'estada al centre mentre ja estava donat d'alta

Actualitzat

L'home que va ingressar fa 8 anys a La Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i que es negava a abandonar el centre tot i tenir l'alta des de feia dos anys ha mort, segons han confirmat fonts sanitàries.

En una conversa amb TV3 el març passat, Antonio Mas, que aleshores tenia 79 anys, alertava que només deixaria l'hospital si un jutge l'obligava a fer-ho o si l'expulsaven per la força. "Ja en parlarem, si marxaré o em trauran en una bossa de plàstic", deia.

Aquest veí de Peramola al·legava que no podia pagar la plaça a la residència on el volien derivar. Cobrava 800 euros de pensió i en pagava 480 a l'hospital, molt menys del que costa una residència, una opció --tant pública com privada-- que li havien buscat els serveis socials però que ell no estava disposat a assumir.

La notícia de la mort l'ha avançat el diari Segre, que ha informat que l'hospital ara vol reclamar uns 30.000 euros a la família del difunt pel cost d'aquesta llarga estada. La família, segons el diari, rebutja el deute.

La mort de l'home s'ha confirmat aquest cap de setmana, tot i que va passar al juliol, a causa d'una pneumònia i les malalties prèvies que tenia.

ARXIVAT A:
Salut
Anar al contingut