Mor "Grumpy Cat", la gata més famosa s de la xarxa i objecte de milers de mems
Mor "Grumpy Cat", la gata més famosa s de la xarxa i objecte de milers de mems

Mor Grumpy Cat, la gata més famosa de la xarxa i objecte de milers de mems

Ha mort als 7 anys arran de les complicacions per una infecció urinària

RedaccióActualitzat

La famosa gata d'internet, Grumpy Cat o "gat malhumorat", ha mort aquest dimarts als 7 anys arran de les complicacions d'una infecció urinària, segons ha informat a les xarxes socials la seva família aquest divendres.

Grumpy Cat ha inspirat milers de mems a internet en els últims anys. També ha estat la inspiració de còmics, perfums, roba i, fins i tot, pel·lícules.


Grumpy Cat va fer el salt a la fama arran d'unes fotografies publicades a la xarxa el 2012. Tabatha Bundensen es descriu a si mateixa com la mare de la mascota, i explica que el dolor de la família és "inimaginable":

"Va morir en pau el dimarts 14 de maig al matí, en braços de la seva mare. A més de ser el nostre bebè i un adorat membre de la família, "Grumpy Cat" ha ajudat milions de persones a somriure arreu del món, fins i tot quan les coses estaven difícils. El seu esperit continuarà vivint a través dels seus fans a tot arreu."


La gata tenia nanisme felí, una malaltia que pot haver estat la causa del fet que tingués la cara sempre emmurriada, ja que tenia unes dimensions menors de les habituals.

Grumpy Cat amb la seva "mare", Tabatha Bundensen (Reuters)

 

Grumpy Cat tenia més d'un milió i mig de seguidors a Twitter, que han enviat missatges de condol i ànims a la família.

ARXIVAT A:
InternetXarxes socials Viral
Anar al contingut