Terrassa

Mor als 66 anys Àngels Poch

Tot i que la carrera s'havia forjat al teatre, era coneguda pels papers que va interpretar en sèries de televisió com "Estació d'enllaç", "Temps de silenci" o "Porca misèria"

RedaccióActualitzat

L'actriu terrassenca Àngels Poch ha mort als 66 anys. Havia treballat amb els directors teatrals més importants: Sergi Belbel, Joan Ollé o Oriol Broggi, entre d'altres, i havia interpretat tant papers clàssics com de la nova dramatúrgia catalana contemporània, ja que formava part de la companyia del projecte T6 del Nacional. Era una actriu tot terreny que, si bé no acostumava a ser cap de cartell, feia grans els papers secundaris i era considerada una de les intèrprets més sòlides i brillants, una de les figures que són capaces de sustentar tot un repartiment.

Va intervenir en pel·lícules com ara "Fènix, 11.23" o "Insensibles", però va ser a la televisió on va assolir gran popularitat: "Gran nord", "Porca misèria", "Temps de silenci", "La memòria dels Cargols" o, sobretot, el seu paper més recordat: el matrimoni que formava amb Josep Maria Pou al bar d'"Estació d'enllaç".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut