Mor als 40 anys l'actor i cantant Edu del Prado, membre del grup UPA Dance

L'artista va morir a València d'una pneumònia

RedaccióActualitzat

Ha mort el cantant i actor Edu del Prado, que va ser component del grup UPA Dance i un dels protagonistes de la sèrie de televisió "Un paso adelante".

Del Prado tenia 40 anys i ha mort aquest dissabte, a València, d'una pneumònia, segons ha confirmat la web de teatre musical BroadwayWorld Spain.

L'artista, fill de mare andalusa i pare guineà, va començar la seva carrera musical als 13 anys cantant en bars, i amb només 20 va llançar el seu primer disc, titulat "Edu", amb el qual va aconseguir un gran èxit.

Cantant, actor i ballarí, els que van ser els seus companys en els seus diferents treballs n'han destacat la gran professionalitat.

Edu del Prado va protagonitzar musicals com "Grease" i "La màgia de Broadway" (al costat de Marta Sánchez) i va participar en uns altres, com "Notredame", "Jekyll & Hyde", "Peter Pan" o "Cats".

La seva mort ha causat una gran commoció en el món de la música a Espanya i Mèxic, i les xarxes socials s'han omplert de missatges de condolença i reconeixement per l'actor.

 

 

El pasado día de reyes, el chico de la derecha entró como un huracán de buena energía en nuestra casa de Teror y apretó un poco más el lazo que nos unía como familia. Vino a recordarnos que el amor hace que los miedos se desvanezcan, desde ese día todo es mejor. El chico de la izquierda es mi hermano mayor, Misael, su marido, quien en las últimas semanas me ha enseñado un montón de cosas (más) mientras nos acompañábamos en la distancia. Estoy deseando abrazarle. Ahora Edu está en otro lugar, y aunque una entiende que este es un viaje corto y que no es el final, no puedo evitar que el corazón se me rompa un poquito hoy. Gracias Edu, sigue brillando. Feliz vuelo, te queremos. ❤️ #EnElCieloEstrenanMusical

A post shared by Raquel Del Rosario (@raqueldelrosario) on

ARXIVAT A:
TelevisióMúsica
Anar al contingut