Castelldefels

Montilla declara dia de dol oficial a Catalunya per la tragèdia a l'estació de Castelldefels

El president de la Generalitat, José Montilla, ha declarat el dia d'avui de dol oficial per la tragèdia a l'estació de tren de Castelldefels Platja durant la nit de la revetlla. Montilla ha lamentat que "una nit de festa es va convertir en una nit tràgica" després de l'atropellament, que ha atribuït a un "gest d'imprudència que va comportar desgraciadament una tragèdia". El president de la Generalitat ha volgut traslladar el seu condol a les famílies de les víctimes i també ha dirigit unes paraules d'ànim i de solidaritat també per a les famílies dels ferits.

Actualitzat
Montilla ha recordat que l'estació on ha tingut lloc el fatal accident, l'estació de tren de Castelldefels Platja, està remodelada totalment i disposa de totes les mesures de seguretat.

El president de la Generalitat també ha explicat que la reacció després de l'accident tant per part del servei d'emergències, de la policia, dels Mossos d'Esquadra i dels bombers "va ser rapidíssima" i que la "resposta va ser immediata", encara que "evidentment per les característiques de l'accident hem hagut de lamentar conseqüències amb la pèrdua de vides humanes".

Montilla també ha explicat que en una propera compareixença, tant el gestor d'estructures ferroviàries com el màxim responsable de Renfe en "donaran molts més detalls que jo ara no els puc oferir".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut