Mireia Boya revela que té esclerosi múltiple des de fa un any i mig
Mireia Boya ha publicat "Trencar el silenci", un llibre en què explica que fa un any i mig que li van diagnosticar esclerosi múltiple

Mireia Boya revela que té esclerosi múltiple des de fa un any i mig

L'exdiputada de la CUP en parla al llibre que acaba de publicar, "Trencar el silenci"

Actualitzat

Allau de suports a Mireia Boya després de saber-se que té esclerosi múltiple. L'exdiputada de la CUP ho explica en el llibre que acaba de publicar, "Trencar el silenci" (Ara Llibres), que defineix com un "crit a la vida i al futur".

"He obert el cor per escriure aquest llibre. No hi parlo només de política, sinó, sobretot, de persones, de vida", ha explicat Boya al seu perfil de Twitter.

Boya, de 40 anys, parla en aquesta obra del seu pas pel Parlament i el Secretariat Nacional de la CUP, on va denunciar haver viscut assetjament per part d'un company. Concretament, va parlar d'"episodi continuat d'agressió psicològica".

Entre les confessions que fa, també el fet que fa un any i mig li van diagnosticar esclerosi múltiple, com ha recordat en un tuit la Fundació Esclerosi Múltiple. Boya ha explicat que va arribar en taxi a l'Hospital Clínic sense sentir-se les cames i que va estar cinc dies ingressada:


Entre les múltiples mostres de suport que ha rebut, la de la CUP, amb una piulada que diu "Tota la nostra força per a tu", o la del conseller d'Interior, Miquel Buch, que també té esclerosi:


En una entrevista a RAC1, Mireia Boya ha explicat que ha canviat de vida després del diagnòstic i que des d'aleshores no ha tingut més brots. També ha defensat que es legisli sobre l'eutanàsia.

El llibre, en què també narra el dolor per no haver pogut estar més amb la seva mare abans que morís, compta amb pròleg de Marta Rovira i epíleg de Tamara Carrasco.

ARXIVAT A:
SalutCUPLiteratura
Anar al contingut