"Absolució" i "unitat", les consignes que més s'han vist i s'han sentit a Lledoners
"Absolució" i "unitat", les consignes que més s'han vist i s'han sentit a Lledoners
Sant Joan de Vilatorrada

Mig miler de persones es concentren a Lledoners per donar suport als presos

Protesta per demanar l'absolució dels acusats en el judici del procés, hores després de l'arribada dels dirigents independentistes a les presons catalanes

Actualitzat

Al voltant de 500 persones s'han concentrat aquest dimecres al vespre a l'esplanada de la presó de Lledoners per mostrar el seu suport als líders independentistes, en la primera nit després de tornar al centre penitenciari català.

Durant la concentració, amb cartells i proclames a favor de la llibertat, els assistents han exigit reiteradament l'absolució dels presos i també s'han sentit crits a favor de la unitat de l'independentisme.

Amb l'arribada dels presos a Lledoners, també han tornat les salutacions de "bona nit" per a Junqueras, Romeva, Sànchez, Turull, Rull, Forn i Cuixart, a càrrec de Joan Porras, conegut com a Joan BonaNit, tal com va fer durant les 212 nits que els presos es van estar en aquest centre penitenciari, abans d'anar a Madrid per al judici de l'1-O.

 

Joan BonaNit torna a saludar els presos
 

Entre els assistents hi havia la diputada al Congrés de JxCat Laura Borràs; l'eurodiputada d'ERC, i parella de Raül Romeva, Diana Riba, i la parella de Jordi Turull, Blanca Bragulat.

L'eurodiputada d'ERC Diana Riba, parella de Raül Romeva:

"Avui ens trobem aquí per continuar denunciant la situació en què es troben els nostres polítics i representants de la ciutadania, amb aquesta vulneració constant dels seus drets, tant civils com polítics."


El moviment creat al voltant de Lledoners donarà fins i tot per a un llibre, fet a partir de les fotos dels visitants. L'autor d'"Omplim Lledoners", Ramon Creus, diu que potser arriba al mig milió de persones les que s'han concentrat tot aquest temps davant d'aquest centre:

"Hem rebut fotos i vídeos de tothom."

ARXIVAT A:
Procés catalàJudici procésGovern empresonat
Anar al contingut