Michelle Obama amb les seves filles, en una imatge del mes de gener passat. (Foto: Reuters)
Michelle Obama amb les seves filles, en una imatge del mes de gener passat. (Foto: Reuters)
Washington

Michelle Obama no vol que les seves filles tinguin Facebook

La primera dama dels Estats Units, Michelle Obama, és contrària a la possibilitat que les seves filles, Sasha i Malia, tinguin un compte a la xarxa social Facebook, segons ha declarat al programa "Today" de la cadena NBC. "No sóc una gran partidària que els nois joves tinguin Facebook. No és una cosa que els faci falta, no cal", va declarar en una entrevista amb motiu del primer aniversari de la seva iniciativa "Let's Move" contra l'obesitat infantil.

Actualitzat
Tot i que Facebook no permet obrir compte a menors de 13 anys als Estats Units (a l'estat espanyol aquesta edat mínima se situa als 14), hi ha força infants més joves que aconsegueixen crear-ne un registrant-se amb una edat superior de la que tenen en realitat.

Per ara, ni Malia, de 12 anys, ni Sasha, de 9, tenen compte a Facebook. Encara que la filla gran dels Obama podria obrir-se'n un l'any vinent, les estrictes normes de seguretat que imposa el servei secret fan molt difícil que ho pugui portar a terme. Per la primera dama, en aquest aspecte la seva família té "sort que hi hagi tants límits, com el servei secret".

Aquesta decisió de Michelle Obama contrasta amb la imatge que es té d'Obama com un president molt 2.0, a qui internet va donar l'impuls necessari per arribar a la Casa Blanca. De fet, en el darrer discurs de l'Estat de la Unió Obama va descriure els EUA com "la nació de Google i Facebook".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut