Barcelona

Mas, "amb ganes de plantar cara a alguns que posen les coses excessivament difícils"

Primera reacció d'Artur Mas després de la definitiva negativa que ha donat la CUP a la seva investidura

RedaccióActualitzat

Primera reacció d'Artur Mas després de la definitiva negativa que ha donat la CUP a la seva investidura. Han estat unes declaracions molt breus als periodistes a l'entrada de la reunió de l'executiva de CDC que es fa aquest matí. El president en funcions diu que se sent "tranquil·líssim" i amb ganes de seguir lluitant i de "plantar cara" als de fora, però també als de dins que posen traves al procés.

"Estic tranquil·líssim i amb ganes de lluitar. Amb ganes de tirar endavant. Amb ganes de plantar cara també als poders de Madrid, que sempre han intentat que aquest país no pogués tirar endavant. Però també amb ganes de plantar cara a alguns d'aquí que posen les coses excessivament difícils en un moment en què les podríem tenir més fàcils."

No es preveu que Mas faci cap més valoració de la situació fins aquest dimarts, ja que serà ell mateix qui compareixerà en roda de premsa després de la reunió de l'executiva del govern en funcions.

Precisament la vicepresidenta i portaveu en funcions, Neus Munté, ha lamentat que per a la CUP "moure fitxa" signifiqui només "vetar" Artur Mas. Munté s'ha expressat així en Twitter:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut