Manuel Marchena en una imatge d'arxiu al Tribunal Suprem (EFE)
Manuel Marchena en una imatge d'arxiu al Tribunal Suprem (EFE)

Marchena fixa l'11 de juny com a data final del judici

El Suprem preveu deixar-lo vist per a sentència aquell mateix dia o l'endemà, dia 12, i que els acusats tinguin 15 minuts de torn de paraula final

Actualitzat

El Tribunal Suprem apunta l'11 de juny com a data per finalitzar el judici, segons ha comunicat el president del tribunal a les defenses en una comunicació informal. Manuel Marchena preveu deixar-lo vist per a sentència aquell mateix dia o l'endemà, dia 12. D'aquesta manera, el judici haurà durat quatre mesos justos, ja que va començar el 12 de febrer.

L'últim torn de paraula dels acusats, l'11, i cadascun amb 15 minuts de paraula

Un cop acabin les fases pericials i la documental, el tribunal preveu que els informes de les tres acusacions --la Fiscalia, l'Advocacia de l'Estat i l'acusació popular de Vox-- es faci el 3 de juny, i deixar un parèntesi d'uns dies abans que les defenses presentin els seus, previstos per al 10 i l'11 de juny.

Segons aquest cronograma, el dimarts 11 serà el moment de l'últim torn de paraula dels acusats i cada un d'ells tindria 15 minuts.

 

 

Un cop acabades aquest dijous les declaracions dels 422 testimonis que han passat per davant del tribunal, aquesta setmana s'està fent la fase pericial, que podria acabar aquest mateix dijous o com a molt el dilluns 27.

A partir d'aleshores, començarà la fase documental, que es preveu que es faci entre dilluns i dimecres de la setmana que ve. Es tracta de la fase en què està programat que es puguin veure els vídeos aportats a la causa.

 

 

ARXIVAT A:
Judici procés
Anar al contingut