Uns desconeguts han llançat pintura contra el logo de la Crida Nacional
Uns desconeguts han llançat pintura contra el logo de la Crida Nacional
Barcelona

Llancen pintura contra la seu de la Crida Nacional de Puigdemont

El moviment, que també impulsen Quim Torra i Jordi Sànchez, assegura que, "per més pintura que ens tirin, no ens taparan"

RedaccióActualitzat

La seu a Barcelona de la Crida Nacional per la República, el moviment impulsat per Carles Puigdemont, ha aparegut aquest matí amb pintades a les portes. La pintura s'ha llançat contra el logo d'aquest moviment, que denunciarà els fets als Mossos d'Esquadra.

La Crida publica les fotografies en el seu compte de Twitter. Afirma que "per més pintura que ens tirin, no ens taparan."


El mateix Puigdemont es fa ressó d'aquest incident:


Jordi Sànchez, president de la Crida Nacional per la República, també fa un tuit assegurant que hi ha persones que "no es conformen" que hi hagi gent "a la presó o a l'exili", i que opten per intentar "intimidar-los". Però remarca que no els faran callar.


Des del govern, la consellera de Cultura, Laura Borràs, que també forma part de la direcció de la Crida, condemna aquestes pintades.

 

D'altra banda, cinc ninots blancs, amb els logos de Ciutadans, Vox, Units Podem, el PSC i el PP han aparegut penjats d'un pas elevat de Lleida. Al costat dels ninots, dues pancartes demanaven l'absolució del raper lleidetà Pablo Hasél, amb els textos "Absolució Pablo Hasél. Amnistia total" i "Tots els partits del règim seran culpables del seu empresonament".

ARXIVAT A:
Crida Nacional per la RepúblicaCarles PuigdemontJordi Sànchez
Anar al contingut