L'Hospitalet de Llobregat tanca pistes esportives als barris amb brot de coronavirus
L'Hospitalet de Llobregat

L'Hospitalet de Llobregat tanca pistes esportives als barris amb brot de coronavirus

L'alcaldessa de l'Hospitalet vol evitar contactes, sobretot entre els joves que es concentren per fer esport

RedaccióActualitzat

Les autoritats prenen mesures per frenar els contagis de Covid-19 a l'Hospitalet de Llobregat. L'Ajuntament, davant el focus actiu al nord-est de la ciutat, ha decidit tancar les pistes esportives a l'aire lliure. En concret, tanquen quatre pistes dels barris on s'ha detectat el brot.

L'objectiu és evitar contactes que facilitin la propagació del coronavirus, sobretot entre els joves que hi van per jugar a bàsquet i fer altres esports.

L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha avançat que la setmana que ve es crearà un comitè de seguiment del rebrot. Les autoritats sanitàries treballen per delimitar els focus de contagi.

L'Ajuntament demana a la Generalitat que els faciliti les dades de les persones contagiades per poder fer un seguiment de casos. Una petició que ja va fer arribar dissabte però que encara no ha tingut resposta.

La segona ciutat més poblada de Catalunya i una de les més denses d'Europa concentra 107 casos en una setmana. Dissabte es van multiplicar per tres i va saltar l'alarma.

La zona més afectada és el barri de la Torrassa, on hi ha una quarantena de casos repartits en una residència i quatre brots familiars.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut