Les informacions d'"El Mundo" i "El Periódico" sobre el presumpte cas de blanqueig de diners de Jordi Pujol fill.
Les informacions d'"El Mundo" i "El Periódico" sobre el presumpte cas de blanqueig de diners de Jordi Pujol fill.
Barcelona

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola va explicar a Sánchez-Camacho el presumpte blanqueig de diners del fill gran del president

Segons publiquen "El Mundo" i "El Periódico", Sánchez-Camacho i Victòria Álvarez van dinar en un restaurant de Barcelona el 2010. Segons aquestes informacions, el PSC va contractar una empresa de detectius que va gravar en secret la conversa d'aquest dinar amb un micro sota la taula. Victòria Álvarez va explicar a la líder del PPC tot el que després va declarar a la policia i al jutge.

RedaccióActualitzat
L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola va explicar a Alícia Sánchez-Camacho el presumpte blanqueig de diners del fill gran del president Pujol. Segons publica en l'edició d'aquest dilluns el diari "El Mundo", Sánchez-Camacho i Victòria Álvarez van dinar en un restaurant de Barcelona el 2010. El rotatiu publica en portada la fotografia de Victòria Álvarez, aleshores nòvia de Jordi Pujol, sortint del restaurant on es va entrevistar amb la líder del PP Català el 7 de juliol del 2010, segons assenyala el diari.

A més, segons "El Mundo", el PSC va contractar una empresa d'espionatge per gravar en secret la conversa d'aquest dinar. Aquesta empresa d'espionatge és Método 3 i va enregistrar la conversa punxant un micròfon sota una taula al restaurant La Camarga, on totes dues van quedar per dinar. Sempre segons les informacions d'aquest rotatiu, Sánchez-Camacho va interrogar l'exparella de Pujol durant més de dues hores.

També "El Periódico" diu que Victòria Álvarez va explicar a la líder del PP Català "tot" el que el 13 de desembre passat va declarar a la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la policia i posteriorment davant del jutge de l'Audiència Nacional: els presumptes viatges de Pujol Ferrusola a Andorra amb sacs de bitllets 500 euros, els suposats negocis a Mèxic, les empreses que controlaria a Liechtenstein, i que Marta Ferrusola, l'esposa de l'expresident, tindria "un paper actiu en tot això".

Segons "El Periódico", l'ex de Pujol era amiga de Jorge Moragas, és a dir, de l'actual mà dreta de Mariano Rajoy. Van ser companys d'estudis a Barcelona. I és ell qui va demanar a Sánchez-Camacho que la rebés. Primer es van trobar al seu despatx a la seu del PP. Després hauria arribat el dinar al restaurant La Camarga.


Anar al contingut