Barcelona

Les assegurances de cossos de famosos, més habituals entre els homes que les dones

La cara de Kurnikova, els pits de Samantha Fox, les cames de Heidi Klum i la veu de Mariah Carey. Total: Més de 13 milions de dòlars. En versió masculina: el cos de Beckham, les mans de Keith Richards, els polzes de Fernando Alonso i el penis d'un "stripper" britànic. Són algunes de les parts del cos que s'han assegurat els famosos per sumes milionàries. És una pràctica que s'atribueix més a les dones, però que, en canvi, és força freqüent entre els homes. Hem recollit els millors exemples.

Actualitzat
Cristiano Ronaldo ha acaparat l'atenció amb una definició de si mateix: "sóc ric, guapo i un gran jugador". Li han plogut crítiques, però una cosa és certa: les seves cames valen 104 milions d'euros. Si més no, aquest és el preu de l'assegurança sobre les seves eines de treball.

Ronaldo no és el primer ni l'únic famós en aquest camp. De fet, en el món del futbol innova poc i les seves cames són més barates que no pas el cos de David Beckham que se'l va assegurar per 140 milions d'euros.

Tenim les cames de Cristiano i el cos de Beckham. Ens falten les mans de Keith Richards, valorades en 1,15 milions d'euros, però això sí, amb els polzes de Fernando Alonso. El pilot es va assegurar aquesta part del cos en un acte publicitari amb el Banc Santander. Valen 10 milions d'euros.

Aturem-nos al pit del nostre particular Frankestein més car del món. El pèl masculí de Tom Jones li queda perfecte, a raó de cinc milions d'euros. Tota la mata sencera.

La cara és més complicada. No hi ha cap famós que se l'hagi assegurada sencera, però podem comptar amb el nas del viticultor Ilia Gort que havia de rebre 5,7 milions d'euros si el perdia. Els ulls seran els de l'antic còmic nord-americà Ben Turpin. Era estràbic i d'això depenia la seva comicitat. Ja a principis de segle XX se'ls va assegurar per 18.000 euros.

Hi afegim la llengua d'Egon Ronay, un famós crític culinari que es va assegurar les papil·les gustatives per 300.000 euros.

Falta una mica de pèl. Tenim cabells de Troy Polamalu, un jugador de futbol americà i model d'una marca de xampú, que se'ls va assegurar per 700.000 euros. I tenim el bigoti de Merv Hugues, un jugador de criquet que va fer d'aquest atribut facial una icona i una assegurança de 270.000 euros.

Perquè l'experiment parli podem escollir entre les veus de Bruce Springsteen o Rod Stewart. Més enllà de consideracions musicals, les dues valen igual: 4,3 milions d'euros.

I no podem deixar el cos més car de la terra sense descendència. El penis d'1,15 milions d'euros de l'"stripper" britànic Frankie Jakeman i el semen de David Lee Roth, estrella de Van Halen que als 80 va assegurar la seva esperma per 700.000 euros, faran el fet.

Homes de 275 milions i dones de 22

En el cas de les dones, el joc és menys divertit. Les assegurances acostumen a centrar-se en tres parts: cames, pit i cara.

En les cames guanya Heidi Klum, amb 2,2 milions d'euros i una cama més cara que l'altra –perquè en una hi té una cicatriu. Rihanna i Mariah Carey, queden en segona posició amb 700.000 euros, una assegurança que els va pagar Gillete després d'escollir-les com a models de cames perfectes. La guanyadora honorífica, però és l'actriu Betty Grable. Les seves cames també estaven valorades en 700.000 euros, però de fa 70 anys.

Pel que fa als pits, n'hi ha de totes les mides. L'exuberància de Dolly Parton es taxava en 220.000 euros, cada pit. Els de Samantha Fox, en 365.000 euros als anys 80 i els de l'extenista Anna Kurnikova en 1,5 milions d'euros.

La cara de Kurnikova està valorada en més de 7 milions d'euros. El mateix preu que el somriure de l'actriu America Ferrara, pagats per una empresa de pasta dentífrica.

Jennifer López menja a part. És, probablement, la famosa assegurada més coneguda, però ella sempre ha negat que tot plegat són rumors. Rumors d'un cul per valor de més de quatre milions d'euros.


Anar al contingut